Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά τον καυγά κάνανε τρελό Σεξ

Ναι για την Τσαπανίδου λέω, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με τον Καμμένο ,
αλλά τελικά έφυγε ο Καμμένος στη μέση της εκπομπής  και η Τσαπανίδου έμεινε μόνη και καυλωμένη!

Όταν τελείωσε η εκπομπή   έτρεξε ξωπίσω του σα λυσσασμένη για να τον βρει! Ε κι αυτός δεν μπορώ να πω την περίμενε...σηκωμένος!

Εγώ τους είδα στα παρασκήνια ,δεν προλάβανε να κοιταχτούν και ορμήσανε στο διαταύτα. Το τι γλωσσόφιλο έπεσε δε λέγεται , τέτοιο πάθος δεν έχω δει ούτε στην "Άννα Καρένινα" !

Μέτα έγινε τέτοιο γαμήσι,  ασύστολο, δεν άφησαν στάση για στάση, 69 , ισπανικό ,τούρκικο , καλαματιανό, πεπονάτο , καρπουζάτο ,ανεβασμένο,κατεβασμένο,τσιμπουκάτο, μιλάμε για λύσσα!

Μέτα το ερωτικό αυτό ξέσπασμα, του άστραψε και ένα χαστούκι μα τι χαστούκι, του ΄'ρθε ο ουρανός σφοντύλι!
Διότι χρόνια είχε να αισθανθεί τέτοια καύλα και αυτό τη θύμωσε πολύ. Νομίζω ότι ψιλοτσιμπίθηκε κιόλας μαζί του, δάγκωσε τη λαμαρίνα, πόνεσε το δοντάκι της που λένε!

Από κείνη τη στιγμή και ύστερα, η καύλα της Τσαπανίδου δεν λέει να καταλαγιάσει και στέλνει δεκάδες μηνύματα ξεκατινιάσματος  στον μορφονιό, βρίζοντάς τον και θερμοπαρακαλώντας τον συγχρόνως, να επαναλάβουν το μοιραίο πάθος και ας είναι λάθος!

Ο Καμμένος όμως λόγω χοληστερίνης δεν του  είναι και εύκολο το κοκό, δυσκολεύεται ο καημένος Καμμένος  με τα "υδραυλικά του" για αυτό την ψιλοφτύνει, παρόλο που τη γουστάρει κάργα !Ε δεν είναι και εύκολο να φτύσεις τέτοια γυναικάρα!

Έτσι η Τσαπανίδου  έμεινε τόσο ξαναμμένη που δεν ξέρει τι να κάνει (Με το πουλί στο χέρι!)... Νομίζω παράγγειλε από sex shop 30 δονητές και άλλες ερωτικές συσκευές, μπας και καταλαγιάσει η φουρτούνα!

(Γι αυτό σας λέω εκτονώστε το ερωτικό σας ένστικτο, για να μη δημιουργούνται τα κακά επιθετικά και ως εκ τούτου εμπόλεμες καταστάσεις!)
(Και σοβαρά τώρα: Αυτό δε θεωρείται δημοσιογραφία!)
(Και ακόμα πιο σοβαρά: Τι πολιτικούς γαμώτο έχουμε!)
Ο μπρακατσούλας
brakatsoulas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου