Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η καλύτερη δίαιτα για γρήγορη απώλεια κιλών

Ευτυχώς τελείωσαν οι διακοπές , γιατί είχα
πολλές ενοχές αυτό το καλοκαίρι που είχα άδεια και ήμουν σε νησί, ενώ πολλοί μπορεί να μην είχαν  να φάνε.

Εκτός τούτου τις βαριέμαι τις διακοπές διότι βαριέμαι τη φύση , την κοιτάς, την ξανακοιτάς, λες ωραία, όμορφη, θεσπέσια,  μετά τέλος, θες δράση, δηλαδή πόλη να σου φεύγει η μαγκιά για να μη πολυσκέφτεσαι την υπαρξιακή σου ανία.

Από τη στεναχώρια και την ανία λοιπόν ,το έριξα στο φαΐ. Τι σουβλάκια , τι καρμπονάρες , τι πίτσες, τι παγωτά, τι, τι, τι , έφαγα τον κώλο μου. Όλη την ώρα μασούλαγα υδατάνθρακα. 
Παλινδρόμηση στο στοματικό στάδιο για να καλύψω το κενό με τροφή. 

Να γιατί  πάχυνα, από κενό. Και γι αυτό σήμερα όλοι παχαίνουμε και είμαστε πιο χοντροί, κατά μέσο όρο, από παλιά. 

Οπότε από σήμερα δίαιτα,. να γίνω  fit, γλουτούς κοιλιακούς , να με βρει ωραίο το δεκατέσσερα που τελειώνει και το μνημόνιο.

Έτσι έπεσα με τα μούτρα να δω ποια δίαιτα μου ταιριάζει, τι είδα  όλες , τη δίαιτα της σούπας, του ανανά , της μπανάνας , του αγγουριού, της πάπιας , της μαλακίας , της τρόικας , της Μέρκελ, την καπιταλιστική και την κομμουνιστική.

Μετά από πολύ μελέτη και σκέψη αποφάσισα να κάνω τη δίαιτα της Τρόικας. Γαμάτη , καταπληκτική! Χάνεις κιλά στο πιτς φυτίλι.. 

Χρησιμοποιεί τη μέθοδο, σε γαμώ και  μετανοώ. 
Το μυστικό για να πετύχει , είναι η αφαγία και το μαστίγωμα. 
Δεν τρως τίποτε μέχρι να φύγει ο κώλος και η κοιλούμπα..

Αν φας κάτι τότε είναι απαραίτητο να μετανοήσεις  με  αυτομαστίγωμα ώστε να πάει στο ασυνείδητο η συγγνώμη.. Αν πάλι τα πας καλά τότε πάλι πρέπει να μαστιγωθείς για να νιώσεις στο πετσί σου το πρόγραμμα , ώστε να μη εξοκείλεις ποτέ. 

Επιτρέπεται η αναπνοή και η πόση νερού, δύο φλιτζάνια την ημέρα.

Η δίαιτα της Τρόικας  πετυχαίνει κυρίως σε άτομα με τάσεις μαζοχισμού, που αρέσκονται να το παίζουν καλά παιδιά , είναι ενοχικοί, συμβιβαστικοί, αγαπούν το βόλεμα και περιμένουν τον καυτό Σεπτέμβρη. 

Επίσης λειτουργεί  πολύ εύκολα σε άτομα  με έντονο αγελαίο ένστικτο, είναι  μάζα, έχουν συμπεριφορά γηπεδική και σίγουρα ψηφίζουν ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή Χρυσή Αυγή.

Η σκέψη , τους είναι πολυτέλεια και αποκτούν πολύ εύκολα το σύνδρομο Στοκχόλμης,  αφού ταυτίζονται πάντα με τον επιτιθέμενο και ποτέ με τον παθόντα ,
Τέλος τους αρέσουν τα βασανιστήρια γιατί νιώθουν ότι έτσι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. 

Αν δεν τους βασανίσεις τότε στρέφουν το μαζοχισμό τους προς τα έξω, γίνονται σαδιστές, ρατσιστές και γενικά ανθρωποφάγοι. 

Όποιος έχει απορίες και θέλει περισσότερες λεπτομέρειες για  τη συγκεκριμένη δίαιτα να μου στείλει 
email.

Όποιος πάλι δεν έχει παχύνει ή δεν παχαίνει , να ξέρει ότι τον ζηλεύω και του εύχομαι να κάνει κυτταρίτιδα .
Ο μπρακατσούλας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου