Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Η επίθεση του Ομπάμα στη Συρία.

Ο Ομπάμα αποφάσισε να επιτεθεί στη Συρία , για να αποκαταστήσει την τάξη ,
που σημαίνει ότι δεν πρέπει ο κυβερνήτης Ασάντ να χρησιμοποιεί χημικά όπλα, διότι τα χημικά όπλα σκοτώνουν πολύ,ενώ τα συμβατικά σκοτώνουν λίγο.

Είναι πιο σωστό να ρίχνεις με πιστόλια σφαίρες βόμβες και τορπίλες , παρά με τα άλλα, τα κακά χημικά..

Εγώ όμως πάλι ,έχω διαβάσει ότι τα χημικά δεν τα ρίχνει ο Ασάντ , αλλά αντικαθεστωτικοί πράκτορες  στις υπηρεσίες των Αμερικανών και έτσι όλο αυτό με τον Ασάντ είναι προπαγάνδα προς άλλοθι της δυτικής επέμβασης.

Τελικά είναι όλοι μπερδεμένοι , ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και κανένας δεν μπορεί να βγάλει άκρη του τι συμφέροντα παίζονται!

Άλλοι λένε για να προχωρήσει η παγκοσμιοποίηση στο ανατολικό μπλογκ, άλλοι  ότι αυτό είναι επεκτατικός καπιταλισμός και άλλοι ότι με την κάθοδο του Ασαντ, θα μπορούν οι Αμερικάνοι να ελέγχουν την περιοχή εκεί , την  οποία  έχουν οραματιστεί με πολλά και ωραία κρατίδια δηλαδή πολύ χρώμα στο χάρτη.

Ο Πούτιν πάλι διαφωνεί με την επέμβαση (αλλά λίγο ,όπως λεμε, σιγά να μη σκιστεί το καλτσόν), θέλει να  τα χει καλά με τη Συρία , διότι είναι σύμμαχοι από καιρό και εκτός αυτού η Συρία που βρίσκεται από κάτω τους ,  με κάποιο  τρόπο τους φυλάει τα σύνορα.

Βγήκε λοιπόν ο Ομπάμα , ο οποίος μου φαίνεται ότι έχει ασπρίσει λίγο παραπάνω (Οι πρόεδροι της Αμερικής μπαίνουν με μαύρο μαλί και βγαίνουν με άσπρο. Φαντάσου τι ζόρι τραβάνε!) για να μας πει τη μεγάλη απόφαση: ΕΠΙΘΕΣΗ ,στην οποία θα χρησιμοποιήσει τα καλά όπλα , που σε σκοτώνουν ήπια και γλυκά , αποδεκτά από τις συνθήκες που έχουν κατά καιρούς συντάξει οι άνθρωποι μετά από πολέμους.

Και έτσι, ο άμαχος πληθυσμός ναι μεν  θα συνεχίσει να σκοτώνεται  σαν τις μύγες , αλλά από  χέρι Αμερικάνικο , με σωστά όπλα , γιατί το σωστό πρέπει να είναι κανόνας όλων των ανθρώπων. 

Ο σωστός θάνατος, από τον σωστό Ομπάμα , που θα φέρει μια "Αμερικάνικη" δικαιοσύνη εκεί στης ανατολής τα μέρη!

Η Ελλάδα πάλι ,  θεωρεί ότι  είναι καλό να βοηθήσει τους Αμερικάνους , και να τους δώσει ότι της ζητάνε, ακόμα και κώλο.

Αν θέλουμε πάντως να λεγόμαστε  "πραγματικά δουλάκια" των μεγάλων δυνάμεων ,ας το κάνουμε με τελειότητα , χωρίς εκπτώσεις. 

Όπως το κάνει ο Βενιζέλος, που το ΄χει αρχίσει πολύ καλά ,είναι πραγματικό παπαγαλάκι και τσιράκι  των Κυρίαρχων κρατών, αφού θέλει επέμβαση στη Συρία  και γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα βγει πρωθυπουργός. 

Αλλά τι να πεις , αυτά έχει ο καπιταλισμός και  όλοι τον έχουμε αποδεχτεί πλήρως. Μας αρέσει και εκτός αυτού , έτσι πρέπει να είναι ο μοντέρνος κόσμος.

Βέβαια όταν βλέπω σκοτωμένους  μου δημιουργείται μια αποστροφή, αλλά σιγά σιγά  συνηθίζω το θέαμα με τόσες τηλεοπτικές εικόνες .
Ήδη βλέπω τον νεκρό στην tv και μετά μπορώ να συνεχίσω κανονικά , να πω ανέκδοτα , να γελάσω και να φάω πίτσα.

Άσε που θεωρώ  ότι ότι δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να σκοτώνεις , οι Αμερικάνοι δηλαδή πως μπορούν; Λίγα μπαμ , μπουμ και πάρτον κάτω! 
Και εγώ όπως και αυτοί, με τα  σωστά όπλα!

Κλείνοντας μια φράση μόνο μου ρχεται στο μυαλό:
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ!
Ο μπρακατσούλας


2 σχόλια: