Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η Ελλάδα σήμερα

Αμάν με αυτές τις εκλογές της Μέρκελ , μας τα χει πρήξει.
Μας αποσυντονίζουν. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτε  γιατί περιμένεις τις Γερμανικές εκλογές. Αφού και γω που θέλω να καθαρίσω το σπίτι τις Γερμανικές εκλογές περιμένω...

Ο Σαμαράς εχθές μας είπε ότι ευτυχώς  που δεν υπάρχει πίεση από το πεζοδρόμιο. Ε τότε τι φαγώνεστε μεταξύ σας και αλληλοπιέζεστε; Παιδιά μη βγάλετε τα μάτια σας από μόνοι σας , περιμένετε τουλάχιστο το "πεζοδρόμιο" . Οι Έλληνες δε βγαίνουν στα πεζοδρόμια κάνει ζέστη το καλοκαίρι, αλλά από Σεπτέμβρη .... Θα αναβάλουμε το "πεζοδρόμιο" για το θερμό Ιούνη. Παιδιά μη βιάζεστε.

Παιδιά Μη βιάζεστε γιατί  έχει πολύ λίπος το δημόσιο (μέχρι να λιώσει όλο έχετε χρόνο...) Ο Στουρνάρας το είπε . Είναι λαϊκό παιδί και χρησιμοποιεί άπταιστα την αργκό!

Δε μπορεί να βγει ο Έλληνας στο πεζοδρόμο γιατί επεξεργάζεται το Σοκ που έχει πάθει από τα μέτρα ... Υπομονή!

Διάβασα σε μία δημοσκόπηση ότι οι  Έλληνες δεν εμπιστεύονται τη διαχείριση της κρίσης από τους κυβερνώντες σε μεγάλο ποσοστό  , αλλά εμπιστεύονται  το πρόσωπο του Σαμαρά στην εξουσία σε επίσης μεγάλο ποσοστό. Μάλλον είμαστε σχιζοφρενείς . Μα πως γίνεται να εμπιστεύεσαι και να μην εμπιστεύεσαι ταυτόχρονα; Ντιπ βλαμμένους ρωτάνε μάλλον!

Δε θα πάρουν άλλα μέτρα! Το δήλωσε και η Τρόικα και ο Σαμαράς . Δεν αντέχει ο Ελληνικός λαός και η κοινωνία άλλα μέτρα! Δηλαδή οι απολύσεις και το νέο φορολογικό πως ονομάζεται; Παιδιά είναι πολύ " προχώ " σας λέω για αυτό δεν μπορώ να τους καταλάβω.

Ευτυχώς που κατέβασαν το ΦΠΑ στις ταβέρνες , γιατί είναι αναπτυξιακό μέτρο. Η ανάπτυξη περνά από το στομάχι.

Τι να το κάνω το μεταπτυχιακό ;  Μόνο με πτυχία γυμνασίου σε παίρνει ο Αρβανιτόπουλος στο γραφείο του. Θα πάω και γω να το πάρω. Σε πιο γυμνάσιο πήγαινα;

Ο Τσίπρας θα μας πάρει πίσω τους απολυμένους , γι αυτό μην ανησυχείτε. Ξεκουραστείτε τώρα που είναι ευκαιρία. Μόλις βγει ο Τσίπρας θα είστε στις θέσεις σας!

Η χρυσή αυγή ανεβαίνει . Κάπου διάβασα ότι αυτοί που το παίζουν άντρες φοβούνται για τη σεξουαλικότητα τους , δηλαδή είναι κρυφαδερφές. Καλέ τι πάθαν τα αγοράκια; Οι βυζαρούδες μάνες τα καταστρέψαν,. Η Ελλάδα θα πεθάνει τελικά από βυζί.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου