Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Πάλι οι Γερμανοί;

Θα πάω για μπάνιο και άσε την Ευρώπη  να διαλύεται!
Διαλύεται επειδή την έχει πιάσει φρενίτιδα . Δεν πάει καλά.
Κατά καιρούς την πιάνει αυτή  η τρέλα την ανθρωπότητα,  τρέλα  στα όρια του ψυχωτισμού.
 Μα τι παθαίνουν οι λαοί κάθε τόσο;  Ιδίως οι Γερμανοί!
Παιδί μου αυτοί  τα ξεκινάνε όλα! Αφού είναι πρωκτικοί τύποι με προτεσταντική ηθική , συνδυασμός δηλαδή της ανακατοσούρας.
 1ος παγκόσμιος οι Γερμανοί πρωτοστάτες  , 2ος παγκόσμιος οι Γερμανοί  σε κόμπλεξ ανωτερότητας ,η άρια φυλή  με αρχηγό το Χίτλερ που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.
Αυτό ψυχαναλυτικά εξηγείται επιπλέον και  ως  καραπρωκτισμός .  Πιο πολύ δεν έχει!
Ο πρωκτικός τύπος για όσους δεν το ξέρετε, είναι τύπος με αυτοσυγκράτηση ,  έλεγχο συναισθημάτων, τακτικότητα, κτητικότητα ,τσιγγουνιά  και πολύ φιλόδοξία, με λίγα λόγια θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.
Για να έρθουμε στο σήμερα, που ξανά, ναι ξανά! Η Γερμανία μας επιβάλει την δικιά της παλινδρόμιση στο πρωκτικό στάδιο, που; Σε εμάς που είμαστε καραστοματικοί. Πιο πολύ δεν έχει !
Μα είναι δυνατό ο στοματικός να γίνει πρωκτικός;   Άλλη κουλτούρα , άλλη φάση.
Εμείς είμαστε φαφλατάδες και εξωστρεφείς, γεμάτοι συναίσθημα, γεμάτοι δράμα. Εμείς αγαπάμε το φαΐ και το φιλί. Πως να αλλάξεις το χαρακτήρα του λαού; Γίνεται; Αμ δε γίνεται..
Άσε που του  στοματικού αν  του πάρεις το φαΐ, θα γίνει μέχρι και λαμόγιο  να το πάρει πίσω. Και αν του το πολυπάρεις θα πέσει σε κατάθλιψη . Δεν αντέχει ,σου λέω, την έλλειψη ο στοματικός !
Και έρχεται τώρα  ο Σόιμπλε ο καρακαραπρωκτικός (έχει φάει πολύ ξύλο μικρός για να μάθει το χέσιμο) να μας πει (στους καρακαραστοματικούς) ότι μόνο αν κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι  τότε και μόνο τότε θα γίνει αλληλέγγυος. Αλλιώς γαμησέτα , θα μας  πρωκτοποιήσει πριν την ώρα μας! Πρέπει λοιπόν να πούμε στο Σόιμπλε και να το τονίσουμε αυτό, ότι εμείς έχουμε άλλη διαταραχή (στοματικού τύπου) και δεν μας ταιριάζει το κοστούμι του πρωκτού, εμείς από χέσιμο είμαστε πιο υγιείς ,δηλαδή λιγότερο δυσκοίλιοι από του Γερμανούς .
Όπως καταλαβαίνετε είναι όλα μια τρύπα στο νερό! Ασυμφωνία παλινδρομικών σεξουαλικών ενστίκτων. Πρωκτικός vs στοματικός. Και πιο γενικά Βόρειοι vs Νότιοι
Ας επανέλθω τώρα στη κατά περιόδους φρενίτιδα των λαών,  η Ευρωπαϊκή κοινωνία αφού πέρασε μια φάση ανάπαυλας, δηλαδή μια φάση παιδικής λανθάνουσας περιόδου όπου τα σεξουαλικά και επιθετικά ένστικτα καταλαγιάσανε, να σου ξανά αναζωπύρωση των  επιθετικών ενστίκτων των πρωκτικών λαών ,κυρίως της Γερμανίας. Συν τις άλλοις η πολύ ηρεμία της λανθάνουσας περιόδου έφερε και άγχος θανάτου , που τώρα γίνεται  διαχειρίσιμο πρωκτικά ως  οικονομική καταστροφή (Ο πρωκτικός κρατάει τα κόπρανα -λεφτά για να ελέγχει το περιβάλλον) .
Εν κατακλείδι το επόμενο διάστημα θα γίνει της πουτάνας το κάγκελο με τέτοια παλινδρόμηση των λαών , η φρενίτιδα θα κορυφωθεί  και ετοιμαστείτε για μεγάλες ανατροπές παγκοσμίως.
Είμαστε κοντά σε ένα τέλος , ένα τέλος που δυστυχώς  θα αφήσει θύματα, μέχρι να επέλθει νέα ισορροπία.. Κάθε παλινδρόμηση έτσι και αλλιώς φέρνει μια εκ νέου ωρίμανση μέχρι το επόμενο παγκόσμιο ψυχωτικό επεισόδιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου