Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Για τη Γερμανία ρε γαμώτο!!

Οι ειδικότητες του τομέα Υγείας καταργήθηκαν....
Τώρα πια το Τεχνολογικό Λύκειο θα είναι αναβαθμισμένο , αφού όταν καταργείται κάτι αναβαθμίζεται το υπολειπόμενο.
Η εξουσία συνεχίζει τις αλλαγές για να κάνει την Ελλάδα αγνώριστη. Τώρα η Ελλάδα είναι άσχημη ενώ σε λίγο καιρό θα είναι όμορφη, επιτυχημένη και αναπτυγμένη. Χρειάζεται όμως να  κλείσουν και να συγχωνευτούν πολλοί ακόμη οργανισμοί . Όταν κλείσουν όλοι ή σχεδόν όλοι τότε όλα θα είναι τέλεια και αναπτυγμένα .
 Γιατί η ανεργία κάνει πολύ καλό. Όταν είσαι άνεργος τότε μπορείς να δουλέψεις ακόμα και σκατατζής ακόμα και για λίγα ευρουλάκια.
 Έτσι οι επιχειρηματίες θα μπορούν να γεμίσουν τα κότερα βενζίνη και όχι όπως τώρα που μένουν δεμένα στα λιμάνια , ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί πολύ που τα κότερα δεν έχουν βενζίνη. Σε λίγο όμως θα κυκλοφορήσουν πάλι, γιατί οι άνεργοι δεν θα χουν απαιτήσεις και δικαιώματα. Απορώ πως δεν το 'χαν σκεφτεί τόσα χρόνια αυτό το οικονομικό μοντέλο...
Ακόμα με αυτό το μοντέλο δε θα χρειάζονται καν σχολεία έτσι θα γλιτώνουμε πολλά λεφτά και απο εκεί , για να τα στέλνουμε στη Γερμανία να φτιάχνει καλύτερα αυτοκίνητα και πλυντήρια Miele, έτσι εμείς με τη θυσία αυτή θα κάνουμε μια καλύτερη Ευρώπη και μια καλύτερη Γερμανία και ειλικρινά μας χρειάζονται. Το είπε και ο Σοιμπλε (ο καημένος παλιά δέχτηκε επίθεση από σφαίρα και από τότε είναι παράλυτος ) ότι χρειάζονται όλους τους Ευρωπαίους για μια καλύτερη Γερμανία.
Ο Σαμαράς είναι πολύ καλό παιδί πάντως ,τους κάνει όλα τα χατίρια και του λένε μπράβο. Έχει πολύ ανάγκη τα μπράβο γιατί αισθάνεται ότι είναι μαλάκας και όταν κάνει λάθος αυτομαστιγώνεται και βρίζει τον εαυτό του (γαμεί το κεφάλι του).
 Αυτό είναι πολύ κακό πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του , εγώ πάντως ,αν θέλει, έχω έναν πολύ καλό ψυχοθεραπευτή που θα τον βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι ώστε να την κάνει ,επιτέλους,  την Ελλάδα πιο εύκολα αγνώριστη.
Περιμένω με αγωνία τις αλλαγές που θα είναι προς όφελος της πατρίδας...
 Έλληνες πρέπει να αντέξετε! είναι για  καλό της πατρίδας ο Θάνατός σας.
Ένα να θυμάστε: Αν είναι να ζήσει η αναπτυγμένη Ελλάδα ας μην ζούμε εμείς, δεν πειράζει, οι άνθρωποι ξαναγεννιούνται, έτσι και αλλιώς είναι αναλώσιμοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου